Absolute Jobs. We go the extra

Het is officieel: we zijn Federgon certified.

Na een strenge audit door een extern topbedrijf is eindelijk zover. Absolute Jobs is met glans geslaagd voor het certificatie-programma van Federgon, de koepelvereniging van de Belgische uitzendsector.Vanaf nu zijn we officieel gecertifieerd door Federgon en hebben we een heel positieve beoordeling als uitzendbedrijf op zak. Trots op ons team!

98,33%. Da's een toprapportje!

Eén van de punten waarop we werden beoordeeld waren onze Dimona-aangiften. Dit is heel belangrijk voor onze medewerkers, klanten en uitzendkrachten. Hier scoorden we 98,33% op, een bijna foutloos parcours. Daarnaast werden we nog op andere zaken geëvalueerd, zoals vervoersonkosten, vergoedingen en betaalde feestdagen. Bedankt aan ons hele Absolute topteam om dit elke dag opnieuw te realiseren!

Trots op onze erkenning.

Natuurlijk lijkt zo'n logo niet bijzonder. Maar het betekent wel dat we aan de strengste voorwaarden van Federgon voldoen. En da's goed nieuws voor al onze uitzendkrachten en klanten. Vanaf nu dragen we het dus fier mee in al onze communicatie. We are certified!

Gerelateerde artikels

Înregistraţi-vă cum pentru buletinul nostru informativ