We go the extra mile voor elke job

Absolute Jobs is een uitzendbureau met sterke expertise in selectie en rekrutering, gespecialiseerd in de werving van ervaren personeel voor knelpuntberoepen. We matchen werkzoekenden met bedrijven in verschillende sectoren voor jobs met optie vast. Hierbij werken we zowel met binnenlandse als buitenlandse werknemers om vacatures bij ondernemingen ingevuld te krijgen. Bij Absolute Jobs houden we altijd onze dubbele focus: voor kandidaten verleggen we grenzen voor de perfecte job, voor bedrijven zetten we ons grenzeloos in om elke vacature volgens wens in te vullen. Op die manier gaan we altijd the extra mile voor elke job.


Jobs & vacatures: Absolute Jobs gaat the extra mile!

Technisch talent wordt steeds schaarser. Daarom gaan we bij Absolute Jobs als rekruteringsbedrijf the extra mile voor u.


Dat matchen van talenten en ondernemingen doen we letterlijk en figuurlijk zonder grenzen. Met internationale kantoren en experts. Zowel hier als in de rest van Europa.


Onze missie: de perfecte match maken.

En voor uw bedrijf gaan we hiervoor steeds verder, met een sterke begeleiding van a tot z.


Voor uw personeel gaan we verder. Altijd.

Intensieve begeleiding kandidaten

Bij Absolute Jobs verlenen we meer dan gewoon administratieve en HR-diensten. We begeleiden arbeidskrachten op alle mogelijke vlakken, zoals inschrijving bij de gemeente, transport of verblijf. Onze experts coördineren alles voor uw personeel.


Onze recruiters helpen u snel

Elk kantoor heeft minimum 2 internal sales recruiters. Zij beheren onze databank met talenten, jobs en bedrijven. Bovendien doen ze ook de selectie en rekrutering van uw personeel. Hierbij zetten we in op gemengde teams, met buitenlandse recruiters. Zo werkt u vlot met werknemers uit de hele EU.

Gespecialiseerde foreign recruiters

Onze wervingskantoren in Roemenië, Portugal, Spanje en Polen werken met uitgebreide, up-to-date databanken. Onze buitenlandse specialisten screenen hier de beste vakmensen voor Belgische bedrijven. Zo vinden we sneller de juiste mensen.


Onze experts maken het verschil

We go the extra mile. Ook voor onze eigen medewerkers gaan we altijd iets verder. Door de inzet van onze gedreven mensen kunnen we immers het verschil voor u maken. Absolute Jobs scoort telkens weer dankzij ons team van experten! Zeker voor internationale rekrutering en selectie is dit vitaal.

apply-to-job-success: Sollicitatie is verzonden
apply-to-job-fail: Sollicitatie inzending is mislukt
apply-success: Sollicitatie is verzonden
apply-fail: Sollicitatie inzending is mislukt
login-details-save-success: Log-in gegevens zijn opgeslagen
login-details-save-fail: log-in gegevens opslaan is mislukt
personal-info-save-success: Persoonlijke informatie is opgeslagen
personal-info-save-fail: Persoonlijke informatie opslaan is mislukt
contact-sent: Contact verzonden!
contact-send-error: Er is een fout opgetreden tijdens een poging om het contactformulier te verzenden. Probeer het later opnieuw.
newsletter-subscribe-success: Succesvol ingeschreven op nieuwsbrief
newsletter-subscribe-fail: Inschrijven op de nieuwsbrief is mislukt
register-success: Registratie compleet
register-fail: Registratie mislukt
reset-password-confirm-success: Paswoord met succes aangevraagd
reset-password-confirm-fail: Reset paswoord is mislukt
reset-password-success: Paswoord is aangepast
reset-password-fail: Reset paswoord is mislukt
sign-in-error: Aanmelden is mislukt
cms-page-saved: Pagina is opgeslagen