Absolute Jobs. We go the extra

diensten

Absolute Jobs biedt als payrollspecialist  uw personeel in dienst en is zo de effectieve juridisch werkgever. Dit vormt het grote onderscheid tussen  uw salarisadministratie uitbesteden bij een sociaal bureau en payrolling. In het eerste geval blijft u juridisch werkgever, in het tweede is het uitzendkantoor de werkgever van het personeel.
 
 
Wat doen we voor u bij Absolute Jobs?
Omdat we als  payrollbedrijf  juridisch werkgever zijn, neemt Absolute Jobs alle arbeidsrechtelijke risico's van u over. Zo verzorgen we alle administratieve handelingen waaronder arbeidsovereenkomsten, loonbetalingen, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen. Dit alles zit in het  dienstenpakket van onze payroll services.
 
 
U bepaalt alles, wij regelen alles.
Als opdrachtgever van Absolute Jobs bepaalt u alle belangrijke zaken zelf. U voert functionerings- en beoordelingsgesprekken, beslist over het aannemen of afdanken van werknemers en bepaalt het salaris. Ook intern binnen uw organisatie zet u de regels uit voor alle medewerkers. U bent en blijft dus baas in eigen zaak, ook over werknemers die via payrolling tewerkgesteld zijn.
 
 
Is payrolling interessant voor uw bedrijf?
In feite is het werken met payroll interessant voor elk bedrijf dat met personeel werkt vanuit het oogpunt van  verhoogde flexibiliteit, beperkt risico of financiële voordeel dat je kunt behalen door efficiënter in te kopen. Het maakt daarbij niet uit of het een kortlopend project of een langetermijntraject betreft. 
 
 
Voordelen via Absolute Jobs
 1. Vooraf weet u perfect wat uw personeelskosten zijn, zodat uw rekeningen zeker kloppen.
 2. U betaalt een vast tarief en ontvangt periodiek één factuur. Zo heeft u een zeer nauwkeurige inzage in uw totale salaris- en personeelskosten.
 3. U beperkt uw eigen administratie. Want facturen en/of aangiften voor Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen... ontvangt u niet langer.
 4. Hierdoor wordt uw eigen financiële administratie veel beperkter en inzichtelijker. Dit vormt direct een grote besparing.
 5. En voor uw medewerkers? Voor hen verandert er niets, tenzij dat ze kunnen terugvallen op onze professionele diensten en onze specialisten. 
   
Nadelen
 1. Uw bedrijf blijft aansprakelijk voor de loonbelasting en sociale verzekeringen. In geval van faillissement van een payrollbedrijf is het mogelijk dat u premies en belasting moet afdragen, ook al heeft u dat al aan het payrollbedrijf betaald. Maar Absolute Jobs heeft 100% goede papieren, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. 
 2. U betaalt voor onze payrolling en onze diensten. Hierdoor heeft u hogere kosten, dan wanneer u alles zelf doet. 
 3. Voor uw flexibel personeel is dit niet echt een nadeel. Vast personeel kan dit als een extra afstand beschouwen. Maar in se verandert er niets voor hen. 
   
Kortom
Met payrolling haalt u de expertise van Absolute Jobs in huis. Dankzij onze kennis en ervaring beperkt u de administratie en kosten tot het doorsturen van gewerkte uren en het vereffenen van één inkoopfactuur per vastgestelde periode.


Heeft u nog een vraag over payrolling of wilt u advies op maat? 

Zoek je werk? Vertel ons meer.