Absolute Jobs. We go the extra

diensten


Buitenlandse werknemers
Absolute Jobs rekruteert buitenlands personeel voor uw bedrijf, in België én Europa. Zo vinden we wie u zoekt, wanneer u extra medewerkers nodig heeft. Want zoals u weet, is technisch talent bijzonder schaars op onze Belgische arbeidsmarkt. Daarom selecteren we voor u de beste kandidaten in verschillende landen. Zo vindt Absolute Jobs buitenlandse werknemers voor uw bedrijf voor een redelijke prijs.
 
Direct nood aan arbeidskrachten binnen uw bedrijf? Dan bieden buitenlandse werknemers een goede oplossing. Absolute Jobs vindt hen voor allerlei bedrijven in verschillende sectoren waaronder bouw, productie, logistiek, techniek, agro en food. Heeft u een project voor een tijdelijke werknemer op interimbasis of zoekt u een vakman voor langere termijn? Buitenlandse uitzendkrachten hebben alleen maar voordelen: ze hebben een hoge productiviteit, een laag ziekteverzuim en degelijke technische kennis en ervaring.
 
Dankzij het vrij verkeer van werknemers binnen de EU, kunnen buitenlanders met de juiste begeleiding makkelijk in België aan de slag. Absolute Jobs heeft al bijna 10 jaar ervaring als uitzendkantoor voor buitenlandse werknemers. We bieden onder andere medewerkers uit Roemenië, Polen, Portugal en Spanje aan voor bedrijven in België.
 
Hiervoor selecteren en rekruteren we via eigen recruiters vanuit Roemenië, Polen, Spanje, Portugal en andere landen. Bovendien hebben we ook buitenlandse medewerkers in onze kantoren in België om iedere buitenlandse werknemer in zijn of haar eigen taal perfect te begeleiden. Op die manier vinden we competente en gemotiveerde kandidaten voor u, zowel voor kort- als langlopende opdrachten.
 
Onze buitenlandse arbeiders en techniekers krijgen in België alle begeleiding die ze nodig hebben, van inschrijving in het gemeentehuis tot huisvesting. Zo geven we hen een goed leven en blijven ze gelukkig in België en werken ze langer voor u.
 
Contacteer ons en vind uw buitenlandse werknemers via Absolute Jobs!

Zoek je werk? Vertel ons meer.