Absolute Jobs. We go the extra

diensten

We go the extra mile voor uw vacature!


Absolute Jobs is een uitzendbureau met sterke expertise in selectie en rekrutering, gespecialiseerd in de werving van ervaren personeel voor knelpuntberoepen. 

We matchen werkzoekenden met bedrijven in verschillende sectoren voor jobs met optie vast. Hierbij werken we zowel met binnenlandse als buitenlandse werknemers om vacatures bij ondernemingen ingevuld te krijgen. We zijn immers specialisten in internationale rekrutering.

Bij Absolute Jobs houden we altijd onze dubbele focus: voor kandidaten verleggen we grenzen voor de perfecte job, voor bedrijven zetten we ons grenzeloos in om elke vacature volgens wens in te vullen. Op die manier gaan we altijd the extra mile voor elke job.

Technisch talent wordt steeds schaarser.Daarom gaan we bij Absolute Jobs als selectie- en rekruteringsbedrijf the extra mile voor u. Dat matchen van talenten en ondernemingen doen we letterlijk en figuurlijk zonder grenzen. Met internationale kantoren en experts. Zowel hier als in de rest van Europa. En voor uw bedrijf gaan we hiervoor steeds verder, met een sterke begeleiding van a tot z.

Onze missie: uw perfecte match maken.Waarom Absolute Jobs? Daarom!

Intensieve begeleiding kandidaten
Bij Absolute Jobs verlenen we meer dan gewoon administratieve en HR-diensten. We begeleiden arbeidskrachten op alle mogelijke vlakken, zoals inschrijving bij de gemeente, transport of verblijf. 

Onze recruiters helpen u snel.
Elk kantoor werkt met een office manager en minstens 2 internal sales recruiters, ondersteund door één of meerdere foreign recuiters. Zij beheren onze databank met talenten, jobs en bedrijven. Bovendien doen ze ook de selectie en rekrutering van uw personeel. Die mix van eigen en foreign recruiters werkt effectief en vlot. Op die manier werkt u beter met werknemers uit de hele EU. 

Gespecialiseerde foreign recruiters 
Onze wervingskantoren in Roemenië, Portugal, Spanje en Polen werken met uitgebreide, up-to-date databanken. Onze buitenlandse specialisten screenen hier de beste vakmensen voor Belgische bedrijven. Zo vinden we sneller de juiste mensen. 

Onze experts maken het verschil
We go the extra mile. Ook voor onze eigen medewerkers gaan we altijd iets verder. Door de inzet van onze gedreven mensen kunnen we immers het verschil voor u maken. Absolute Jobs scoort telkens weer dankzij ons team van experten! Zeker voor internationale rekrutering en selectie is dit van vitaal belang.

Zoek je werk? Vertel ons meer.