Absolute Jobs. We go the extra

YOUCA dag @Absolute Jobs feat. Gorann

Olivier, Deborah, Gorann en Trixie op de jobbeurs in Bailleul

Vandaag kwam Gorann, de jongere broer van Trixie, office manager in Roeselare,meehelpen. Hij skipte één dag college om te werken voor het goede doel, namelijk voor YOUCA, Youth for Change and Action (de vroegere Zuiddag van Damiaanactie). Absolute Jobs betaalde met plezier zijn werkdag. Alles voor het goede doel ;)

Samen met collega's Deborah en Olivier van kantoor Ieper stond hij 's morgens met zus Trixie op de jobbeurs van Bailleul. Handig, want hij is perfect tweetalig. Hij hielp met flyers uitdelen, werkzoekenden inschrijven en mensen informeren over Absolute Jobs. En natuurlijk de beursstand achteraf opbreken.

In de namiddag mocht hij de baan op met grote zus Trixie, en zo zijn hele dag vullen voor het goede doel. Of Gorann tevreden was over zijn dag? Reken maar van yes, en bekijk het zelf op de video.

Wat is YOUCA? YOUth for Change and Action - vroeger Zuiddag - is een organisatie voor en door jongeren die hen stimuleert om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Dat doen we door hen bewust te maken van belangrijke maatschappelijke uitdagingen en door hen te ondersteunen in hun engagement. Daarnaast zorgen we voor unieke ontmoetingen met impact op het culturele, zakelijke en publieke leven.

Meer info via youca.be

Gerelateerde artikels

Zoek je werk? Vertel ons meer.