Absolute Jobs. We go the extra

Absolute Jobs 3de keer in Trends Gazellen

Het is officieel: Absolute Jobs is voor het derde jaar genomineerd voor de Trends Gazellen.

Ja, de wereld mag het eindelijk weten: Absolute Jobs is na 2018 en 2020 opnieuw genomineerd voor de Trends Gazellen 2021, dit jaar in de categorie van de grote bedrijven.

Elk jaar kijken bedrijven uit of ze genomineerd en bekroond worden in hun categorie. Niet alleen zorgt het voor nationale bekendheid én regionale erkenning, het betekent ook de bevestiging van een bijzonder sterk groeitraject.

Trends Gazelle word je op basis van volgende groeicijfers:

  • groei in toegevoegde waarde
  • groei in personeel
  • groei in de cash-flow

Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven en vormen een belangrijk onderdeel van het economisch landschap. Deze jonge, competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in onze regio. Gazellen vormen de drijvende motor achter innovatie en werkgelegenheid. En Absolute Jobs slaagde er de voorbije jaren om telkens opnieuw geselecteerd te worden, telkens in een hogere categorie. In 2018 en 2020 werden we uiteindelijk 6de en 3de.

Dit jaar zijn we geselecteerd in de categorie “grote bedrijven” (met een omzet van meer dan 5 mio euro). De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven. En daar zijn we natuurlijk -hoe kan het ook anders- opnieuw heel trots op.

Lees er alles overhttps://trendsgazellen.be/

Gerelateerde artikels

Zoek je werk? Vertel ons meer.