Privacybeleid

Deze privacyverklaring geeft aan hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt bij het gebruik van de website van Absolute@work BVBA / Absolute@construct BVBA. Deze verwerking gebeurt onder de verantwoordelijkheid van Absolute@work BVBA / Absolute@construct BVBA, met maatschappelijke zetel te Oostendsebaan 100, 8470 Gistel, België.


Absolute@work BVBA / Absolute@construct BVBA hecht belang aan uw privacy en zal – indien er verwerking van uw persoonsgegevens is – deze verwerken met respect voor uw privacy en met inachtneming van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. Hoewel de meeste informatie op deze website beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt.


Absolute@work BVBA / Absolute@construct BVBA gebruikt uw persoonlijke informatie enkel in het kader van haar klantenbeheer en om u op de hoogte te houden van nieuws en updates die aansluiten bij uw professionele interesses. De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe zal hij zich richten tot Absolute@work BVBA / Absolute@construct BVBA - Dienst Marketing, Oostendsebaan 100, 8470 Gistel , België of via info@absolutejobs.be. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden, met uitzondering van de filialen van Absolute@work BVBA / Absolute@construct BVBA, technische dienstenleveranciers die technische ondersteuning verzorgen voor zover dit noodzakelijk is voor de technische dienstverlening en/of wanneer zij daartoe gehouden zijn op grond van een wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak. Conform de wet betreffende de verwerking van persoonsgegevens van 8 december 1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Absolute@work BVBA / Absolute@construct BVBA, Oostendsebaan 100, 8470 Gistel, België of via info@absolutejobs.be, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn. Absolute@work BVBA / Absolute@construct BVBA kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browsertype of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar onze website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk om onze website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.


Het gebruik van cookies

Tijdens een bezoek aan de website kunnen cookies op de harde schijf van uw computer geplaatst worden en dit enkel en alleen om uw bezoek aan de website aangenamer te maken en beter af te stemmen op uw persoonlijke behoeften. Deze mini-bestandjes of cookies worden niet gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Uw internetbrowser laat u toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de help-functie van uw internetbrowser of zie infra ‘Beheren en blokkeren van cookies’.


Cookies

Tijdens een bezoek aan de website kunnen volgende soorten cookies op de harde schijf van uw computer geplaatst worden:

Functionele cookies
Deze cookies worden gebruikt om de website gebruiksvriendelijker te maken door bepaalde gebruikersvoorkeuren op te slaan. Bijvoorbeeld om het onthouden van uw login- en paswoordgegevens, zodat u niet telkens opnieuw dient in te loggen, uw taalvoorkeur op te slaan en andere bepaalde voorkeuren vast te houden.

Cookies voor website analyse
Absolutejobs maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Alphabet (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om Absolutejobs te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor Absolutejobs en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Overige cookies
Deze website kan mediabestanden van websites van derden zoals bijvoorbeeld Youtube.com bevatten. Bij het afspelen van deze mediabestanden kunnen door deze derden cookies geplaatst worden. Verder biedt deze website de optie om bepaalde informatie te delen via sociale netwerken als Facebook.com, LinkedIn.com of Twitter.com. Bij gebruik van deze functionaliteit kunnen deze sociale netwerken cookies op uw computer plaatsen om bij te houden welke informatie gedeeld is.

Beheren en blokkeren van cookies

U kunt uw internetbrowser zo instellen dat u wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst. Ook kunt u het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van de website gebruikmaken. Voor meer informatie over het aanpassen van de cookie-instellingen van uw browser verwijzen wij naar de links hieronder:

> Cookie instellingen in Google Chrome
> Cookie instellingen in Microsoft Internet Explorer
> Cookie instellingen in Microsoft Edge
> Cookie instellingen in Firefox
> Cookie instellingen in Apple Safari

apply-to-job-success: Sollicitatie is verzonden
apply-to-job-fail: Sollicitatie inzending is mislukt
apply-success: Sollicitatie is verzonden
apply-fail: Sollicitatie inzending is mislukt
login-details-save-success: Log-in gegevens zijn opgeslagen
login-details-save-fail: log-in gegevens opslaan is mislukt
personal-info-save-success: Persoonlijke informatie is opgeslagen
personal-info-save-fail: Persoonlijke informatie opslaan is mislukt
contact-sent: Contact verzonden!
contact-send-error: Er is een fout opgetreden tijdens een poging om het contactformulier te verzenden. Probeer het later opnieuw.
newsletter-subscribe-success: Succesvol ingeschreven op nieuwsbrief
newsletter-subscribe-fail: Inschrijven op de nieuwsbrief is mislukt
register-success: Registratie compleet
register-fail: Registratie mislukt
reset-password-confirm-success: Paswoord met succes aangevraagd
reset-password-confirm-fail: Reset paswoord is mislukt
reset-password-success: Paswoord is aangepast
reset-password-fail: Reset paswoord is mislukt
sign-in-error: Aanmelden is mislukt
cms-page-saved: Pagina is opgeslagen