Absolute Jobs: het rekruteringsbedrijf

Absolute Jobs is een uitzend-, selectie- en rekruteringsbedrijf gespecialiseerd in het invullen van knelpuntberoepen in verschillende sectoren met optie vast, zowel voor binnen- als buitenlandse werknemers. Absolute Jobs hecht daarbij veel waarde aan het grenzeloos voldoen aan de wensen van zowel klant als kandidaat.

Gistel office

Technisch vakbekwaam talent is als edelmetaal: kostbaar maar schaars.


Als uitzend-, selectie- en rekruteringsbedrijf hebben wij er onze missie van gemaakt dat talent te vinden, maar ook te matchen aan de juiste werkgever. Dat doen we letterlijk en figuurlijk met grenzeloze inzet:


Absolute Jobs is een rekruteringsbedrijf uit België, met een team dat net iets verder gaat. We gebruiken internationale kantoren en experts ter plaatse (referral recruitment) om geschikte profielen te zoeken zowel in België als in het buitenland.

Een team dat voor u net iets verder gaat

Intensieve begeleiding

De Vlaamse kantoren van Absolute Jobs hebben naast een administratieve en HR-dienst een coördinatieafdeling, die de arbeidskrachten intensief begeleidt op alle mogelijke vlakken (inschrijven bij de gemeente, transport, logies … ).


Interne recruiters

Verder heeft elk kantoor twee interne sales recruiters, die de databanken met werkkrachten beheren en de eigenlijke aanwervingen voor hun rekening nemen, en waarvan minstens één daarvan idealiter van Spaanse, Roemeense of Poolse origine is om de aanwerving zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Gespecialiseerde recruiters

Onze wervingskantoren in Roemenië, Spanje en Polen beschikken dan weer over uitgebreide databanken met vakkundig en kwalitatief hoogstaande lokale kandidaten. Daaruit selecteren onze gespecialiseerde recruiters ter plaatse efficiënt potentiële werknemers voor uw vacatures.


Onze mensen maken het verschil

Onze baseline We go the extra mile houdt in dat ook ons eigen personeel net iets verder gaat. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we door de inzet van onze eigen mensen het verschil kunnen maken. Zeker in een veeleisende omgeving als internationale rekrutering.

apply-to-job-success: Sollicitatie is verzonden
apply-to-job-fail: Sollicitatie inzending is mislukt
apply-success: Sollicitatie is verzonden
apply-fail: Sollicitatie inzending is mislukt
login-details-save-success: Log-in gegevens zijn opgeslagen
login-details-save-fail: log-in gegevens opslaan is mislukt
personal-info-save-success: Persoonlijke informatie is opgeslagen
personal-info-save-fail: Persoonlijke informatie opslaan is mislukt
contact-sent: Contact verzonden!
contact-send-error: Er is een fout opgetreden tijdens een poging om het contactformulier te verzenden. Probeer het later opnieuw.
newsletter-subscribe-success: Succesvol ingeschreven op nieuwsbrief
newsletter-subscribe-fail: Inschrijven op de nieuwsbrief is mislukt
register-success